18 min - Tóch erin?

16 of 17 jaar en dan tóch naar onze Carnavalsfeesten ? Dat kan.

Alweer een tijdje zijn er strengere regels voor alcoholbezit. Behalve dat je zelf een boete krijgt, krijgt ook de organisator van het feest een boete van méér dan € 1.000,= en bij herhaling is het einde vergunning voor het feest. Zover moeten we het niet laten komen.

Als jij – als 16- of 17-jarige - ook vindt dat onze feestjes moeten blijven, dan kun je het volgende doen: Je schrijft je in als Aankomend Lid “18-min, Tóch er in”. Dat kost je niets. Je gegevens zijn dan bij ons bekend. Je tekent (meestal bij de kaartverkoop) een “18- tóch erin”-contract. Je krijgt dan een aangepaste toegangskaart die je in combinatie met je ID-kaart aan de deur moet laten zien. Die aangepaste toegangskaart verkopen we op het aangekondigde vóórverkoopmoment. Zonder (aangepaste) toegangskaart géén toegang onder de 18.

Er zijn spelregels: We spreken af dat je tot je 18-de geen alcohol drinkt (en/of bezit) op onze feesten. Drink of bezit je tóch alcohol op ons feest, dan word je direct uit het feest gezet en heb je één punt te pakken. Ga je nóg een keer in de fout, dan is het voorlopig einde verhaal. Je hebt dan één jaar lang, tot en met de volgende editie van het feest waar je voor de tweede keer de fout in ging, geen toegang meer tot de Carnavalsfeesten. Óók niet als je binnen dat jaar 18 wordt!

Fraude-plegers krijgen ook een waarschuwing. Als niet duidelijk is dat je onder de 18 jaar bent of het frauderen met bandje, stempel of wat dan ook, zorgt ook voor jouw eerste of tweede waarschuwing.

Zo regelen we dat je – als 16-of 17-jarige tóch al naar onze feesten kunt, mooi toch?

TOP