Alaaftrap!

Dit haar hopen we dan eindelijk de tweede editie te hebben van Alaaftrap! Al twee keer heeft Covid grenzen gesteld aan het feest , dat een mooie opstart is voor een fantastisch seizoen.

Vorig jaar kon de plumeau het stof nog van de draaiboeken halen, maar helaas was de kracht voor deze dikke laag stof toch wel de grens voor dit hulpmiddel. Ditmaal is er zwaarder geschut ingezet en zijn de grenzen weggeveegd en maken we weer een frisse start om voor jullie een tof, mooi en grenzeloos feest neer te zetten.

De voorbereidingen zijn gestart en de feestgrens is open gezet. Artiesten weer geboekt, speakers getest en confetti geknipt! Dus zorg dat je klaar staat voor de partydouane en dat je je feestpaspoort bij de hand hebt.

Wij openen de deuren naar de partyzone zodat we er met jullie , Puupenkoppen, een mooi feest van kunnen gaan maken. Wij hebben er in ieder geval al enorm veel zin in en zullen een mooi programma neerzetten zodat er heerlijk gefeest kan worden.

Wij hopen jullie daar allemaal te zien op zaterdag 21 januari! Houdt onze socials in de gaten zodat je op de hoogte bent van wat er die avond gaat komen. Laten we met elkaar voor een avond vol feest, dans en party zorgen! Tot dan!

TOP