Sleuteluitreiking 2023

Sleuteloverdracht vrijdag 17 februari 2023 om 11.11 uur in 100 Gram Gebouw.

Wat een jaar hebben we achter de rug: dachten we tot het laatst dat er niets kon, sprongen onverwacht de meeste lichten op groen en gingen we los met Prins Coördinaat. Corona was schijnbaar onder de knie, maar kort ná het carnaval bleek dat dat tóch nog niet helemaal zo was, en nóg… Iedereen smacht weer naar die carnavaleske ongein, waarin we het leven, de wereld en elkaar weer eens heerlijk bij de feestneus kunnen nemen.

Tot het moment van schrijven van deze tekst ziet het er goed uit, hou de vingers gekruist.

Vorig jaar leek het of het een virtuele sleuteloverdracht zou worden vanuit zijn vakantieadres in Zuid-Amerika. Daar had hij ons te pakken: Hij was er natuurlijk live! Vooruitziende blik: Gerolf zocht de grens dus al op vóórdat onze huidige Prins zijn motto koos en misschien vloog hij toen al met Toe-Wie of Cor&Don…..!

In ieder geval: Prins Toe-Wie krijgt op vrijdagmorgen rond klokslag (?) 11.11 uur de sleutel van Puupenkoppenland overhandigd door burgemeester Bouwmeester van Leusden. Maar hoe dan? Deze burgemeester heeft al een paar keer bewezen de grenzen van zijn creativiteit op te zoeken en heeft er weer persoonlijk de hand in om die sleutel bij ons te krijgen.

Ook nu weer wordt het Gerolf niet makkelijk gemaakt, maar: alle vertrouwen! Hou de (social) media in de gaten voor de meest verse berichten: Facebook, internetsite, WhatsApp, Instagram, Twitter, Trefpunt en DorpsTV-Achterveld.

TOP