Algemene ledenvergadering!

Met nog 1 lege tafel was het een redelijk goed gevulde zaal vanavond. Opvallend is wel dat de aanwezigen (bijna) allemaal 45 plus zijn. De jeugd/jonge ouderen mogen zich volgend jaar ook laten zien en horen.

Er is gekeken naar de toekomst van de vereniging en dat ziet er goed uit. Het aantal leden blijft stabiel en financieel zijn we gezond. Wel zouden we graag horen wat jullie -de leden- nog anders zouden willen zien. Leuke/nieuwe/verassende ideeën zijn meer dan welkom.

Zoals gebruikelijk is vanavond het thema voor het komend seizoen bekend gemaakt en dat is: “Met carnaval maken wij niks klaar.” Dus laat de hersens maar vast kraken om daar iets leuks bij te verzinnen. 😁

Daarnaast vindt er een verschuiving in het bestuur plaats en zullen president Alex Houtveen en bestuurslid Dave van de Beek en zijn partner Ellie aftreden. Wij danken hen voor hun enthousiaste inzet de afgelopen jaren. 👍🏼 Alex wordt opgevolgd door zittend bestuurslid Ben Houtveen. Frank van Dijk en Marnix van de Weerdhof zijn vanaf vanavond nieuw toegetreden tot het bestuur. We wensen hen veel plezier en succes in hun nieuwe functies.

Met z’n allen gaan we er weer vol gas tegenaan om er een gigantisch mooie carnaval van te maken. Aan enthousiasme geen gebrek. 🎉 Alaaf!