HalfVastenBal en alsnog Grote Optocht in Achterveld

Tevredenheid over het verstandige besluit de carnavalsoptocht af te gelasten wegens het zeer slechte weer. Dat gevoel heerste alom.

Maar eveneens de kater. Het motto: “Met Carnaval maken wij niks klaar” is net iets te letterlijk uitgevallen.

Maar gelukkig: we krijgen een herkansing.

Bestuur, Raad, Optochtcommissie en natuurlijk de onmisbare vrijwilligers en horeca doen een extra inspanning om de kater te doen vergeten.

Op zaterdag 21 maart om 19.00 uur start in het 100-Gram Gebouw het HalfVastenBal, een inhaalfeest voor bouwers en iedereen met een carnavalshart. We hebben DJ Milan, artiesten Justin de Wild, Johan Waas en natuurlijk worden Prins Hobbykokkie en zijn Adjudanten Flauw & Lauw voor deze gelegenheid tijdelijk geïnstalleerd: zonder hen geen Carnavalsfeest! Entree € 5,- aan de deur. Toegang vanaf 16 jaar, legitimatie verplicht. Nog geen 18 en toch erin? Dan maken we goeie afspraken.

Op zondag 22 maart rijdt vanaf 13.00 uur de Grote Optocht met de Prinsenwagen voorop alsnog door het dorp en is om 16.00 uur de prijsuitreiking bij de Kerk.

En de Prins? Die zal zich weer roeren!

Toeschouwers worden verzocht op tijd naar Puupenkoppenland te vertrekken. Vanaf 12.00 uur kunt u het centrum niet meer met de auto bereiken. Volg de aanwijzingen naar de parkeerplekken. Beter nog: kom op de fiets!

Voelt u zich een beetje grieperig en/of op vakantie in Noord-Italië geweest? Blijf dan lekker thuis: da’s beter voor uzelf en voor uw medemens.

Vanaf 10.00 uur is het 100-Gram Gebouw vrij toegankelijk. Met DJ en artiesten gaat het dak er weer af. Toegang vanaf 16 jaar, legitimatie verplicht. De Prins en zijn Adjudanten worden die avond voor de tweede (en laatste) keer afgeschopt en dan zit het seizoen er alsnog op:

“Met Carnaval maken wij het toch klaar!”