Puupenkoppen Alaaftrap!

18 januari 2020

Ja jullie lezen het goed. Een carnavalsseizoen moet natuurlijk gestart worden met een feest waar we tot en met groot carnaval over kunnen napraten!

Nieuwe naam en hopelijk ook een nieuw top feest. Alaaftrap, het aftrappen en beginnen van een carnavalsseizoen waar de carnavalsvierders van Achterveld wel iets klaar gaan maken ( ook al doen de Prins en zijn adjudanten dat niet naar eigen zegge). 

Op dit feest komen we met een toffe line-up waar voor elke feestbeest wat is. Stil staan is deze avond zeker geen optie. Het rubber zal sporen achterlaten op de dansvloer en zweet zal in het rond vliegen. Eentje Tussendeur is uiteraard ook van de partij en zal het feest met hun muziek lekker op gang brengen. Er zal een Dj zijn die de avond voorziet van de beste beats en polonaise klappers. 

Maaarrrr er is meer!! Alleen daar gaan we hier nog niks over loslaten. Dus haal je handen uit je broekzak en houdt onze socialmedia ( facebook, instagram en snapchat) in de gaten en swipe tot je niet meer swipen kunt!

Laten we met elkaar knallen als een malle en dit seizoen flink ALAAFTRAPPEN!!

 

Voorverkoop leden:
10 Januari 2020 van 20 uur t/m 22:30 uur in de Roskam, op vertoon van ledenpas en €2,50.

Kaartverkoop 16-17 jarige:
Op 10 Januari 2020 van 20 uur t/m 22:30 uur in de Roskam. Neem legitimatie mee.

Niet leden:
Aan de deur 18 Januari 2020, €12,50

 

TOP