CV De Puupenkoppen

Carnavalsvereniging De Puupenkoppen is opgericht in 1971 door een aantal enthousiaste Achtervelders. Zij stonden aan de wieg van het carnavalsfeest zoals dat tegenwoordig in Puupenkoppenland wordt gevierd. De Achtervelders staan wijd en zijd bekend om hun gezelligheid en ongedwongen manier van feestvieren. Met carnaval komt dit nog eens extra tot zijn recht. Niet voor niets komen verenigingen uit de omgeving graag even buurten tijdens het carnaval. De Puupenkoppen doen overigens meer dan alleen feestvieren en het organiseren van de optocht in Puupenkoppenland. Ook kinderen en zieken worden niet vergeten. De carnavalsvereniging heeft inmiddels ongeveer 750 leden. Hier zijn wij als vereniging erg blij mee: zonder leden geen bestaan !

Nieuws

 • in Nieuws

  Zilverenschuimspaan!

  Tijdens het dweilen op de maandagmorgen in de feesttent bij “Nog Eentje” heeft Marius Wouters de Zilveren Schuimspaan in ontvangst mogen nemen, Marius gefeliciteerd!...
 • in Nieuws

  Rappetappers winnen hoofdprijs!

  De Rappetappers hebben voor het 2e jaar op rij de hoofdprijs weten te bemachtigen, mannen gefeliciteerd!...
 • in Nieuws

  Gerard van Dijk Krentenpuuper 2019

  Gisteravond tijdens Groot Carnaval is ook weer de jaarlijkse krentenpuup uitgereikt. Deze keer mocht Gerard van Dijk de krenten in ontvangst nemen. 🎥 Gerard wordt geroemd om zijn inzet op het dorp op heel veel verschillende vlakken. Zo was/is hij onder andere betrokken bij Avanti, bouwdorp, lid van carnavalsgroep “De Maôtsjap onder invloed”, het Sh...

Agenda

«
»
 • Geen evenementen

"Niet te filmen!"

Motto Carnaval 2018 - 2019

Iedereen: feestvierders, straatversierders, dansmariekes, muziekanten, wagenbouwers, groepen, sponsoren, adverteerders, horeca, winkeliers, bedrijven, verenigingen en ieder ander die iets met carnaval heeft, kan zich het komend seizoen uitleven op het motto:

“Niet te Filmen!”

Filmsterren, films, glitter en glamour: mogelijkheden en aanknopingspunten genoeg om van het carnaval in Puupenkoppenland weer een fantastisch feest te maken.

TOP